Új sablon

Feltettem egy widgeteket is kezelni képes új sablont a blogomra.  Kissé összefogottabb, rendesebb arculat született így (csak a háttérképek ne lennének elmosódottak, lecserélni viszont nem lehet a default képeket, legalábbis ftp-s blog hozzáférés nélkül). Ha valaki nem feedolvasóval nézi blogom, nyilvánítson véleményt, hogy jobb-e mint a korábbi.
Azóta már finomítottak a sablonon (automatikusan lehet frissíteni, több kép közül lehet választani, könnyebb saját képet háttérnek betenni, bár még mindig olyan útvonalra kell amit ftp nékül megtalálni nehéz), gyarapodott egy karácsonyi háttérrel is,de szerintem a télivel olvashatóbb a blog.

2 hozzászólás “Új sablon” bejegyzéshez

  1. Köszi a visszajelzést.Persze, minden évszakra van más kép, a sablonban vagy 6 közül választhatok. Megpróbáltam bevinni egyedi képet is, amihez az alapértelmezett képet kell törölni és default néven feltölteni az újat, de az hazavágta a sablont. Így egyelőre maradnak a sablonkészítő által megadott képek, amelyekből most tehát a téli van fent. A váltás fő oka egyébként a widget és RSS kezelés volt. Az előző sablonnal az előbbi egyáltalán nem ment, az utóbbi pedig csak külön pluginnal és forráskód szerkesztéssel, s nem is annyira elegáns formátumban mint a mostaninál. Ám találtam sok widget képes sablont, legfeljebb ha ez nem illik valamelyik évszakhoz majd, átváltok másikra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük